Huurwoning kopen

Woonpartners heeft een beperkt aantal woningen geselecteerd als verkoopwoning. We informeren de huurders van deze woningen schriftelijk over de mogelijkheid om hun huurwoning te kopen. Huurders die niet willen kopen, blijven gewoon huren. Als deze huurders de huur van de woning opzeggen, verkopen we de woning alsnog. We verkopen een maximaal aantal woningen per jaar. Als de doelstelling is bereikt, dan verhuren we de woning opnieuw.

De waardebepaling (taxatie) van de woning wordt gedaan door een beëdigd taxateur. De uiteindelijke verkoopprijs wordt bepaald door de dan geldende prijzen op de woningmarkt.

Makelaar

De koopwoningen worden te koop aangeboden door onze verkopende makelaar: HUYSVELDT Makelaardij. De koopwoningen zijn te vinden op Funda en op de website van HUYSVELDT Makelaardij. Via deze websites kunt u reageren op de woningen. De makelaar zal dan contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden of bijvoorbeeld voor het plannen van een bezichtiging.

Kan ik mijn huurwoning kopen?

U kunt uw huurwoning alleen kopen als deze is voor verkoop is aangemerkt. Is dat niet het geval, dan kunt u uw woning niet kopen. U kunt contact met ons opnemen om direct antwoord te krijgen of uw woning beschikbaar is voor verkoop.

Meer informatie

HUYSVELDT makelaardij
Braaksestraat 3
5709 JC HELMOND
(0492) 53 08 53
www.huysveldt.nl