Weverspoort

De Helmondse Binnenstad ondergaat een complete metamorfose. Weverspoort is hiervan de laatste fase. In deze levendige buurt wordt tot en met 2022 flink gebouwd. Weverspoort ligt ten westen van de Helmondse Heistraat en omvat zo’n vierhonderd koop- en huurwoningen. Een groot deel van de nieuwe woningen is inmiddels gebouwd.
De woningen zijn allen gebouwd in de architectuurstijl van de Amsterdamse School, wat de wijk een fris uiterlijk geeft. Bovendien sluit deze stijl goed aan bij de bestaande bouw in de Binnenstad.

Wonen in stad én in groen
In Weverspoort komt het beste van twee werelden samen. Hier woon je midden in de stad én midden in het groen. In een huur- of koopwoning die aan je woonwensen voldoet. Midden in Weverspoort is enkele jaren geleden een flink en bijzonder park ingericht, het Weverspark. Een groene oase van bijna twee voetbalvelden groot, midden in de stad. Dé groene plek om te wandelen, spelen, sporten en relaxen. Met volop speelgelegenheid en ook een hondenterrein. Rondom dit park ligt een honderdtal woningen en appartementen. De levendige Heistraat om de hoek biedt met het Winkelplein en flink wat winkeliers een keur aan winkels en de basis- en middelbare scholen zijn in en nabij de wijk te vinden. Het centrum, maar zeker ook het station zijn op loopafstand. Oftewel; Weverspoort kent vele voordelen.

Verhuis je ook naar Weverspoort?
Ben je een starter met koopambities of een senior die zorg comfortabel dichtbij wil hebben? Een jong gezin dat wel wat meer leefruimte kan gebruiken? Weverspoort komt aan al deze woonwensen tegemoet. In de vorm van aantrekkelijke koop- en huurwoningen en appartementen. Wonen in Weverspoort is parkwonen midden in de stad. Kortom, aan een nieuwe, maar vertrouwde buurt die helemaal klaar is voor de toekomst. Stadse drukte en groene rust gaan hier hand in hand. Een ideale thuisbasis dus. Voor jong, oud en alles wat er tussen zit.

Contact
Weverspoort komt tot stand dankzij samenwerking van verschillende partijen. Vragen of opmerkingen over Weverspoort? Neem dan contact op met een van de onderstaande partijen.

De sociale huurwoningen van Weverspoort worden verhuurd via Wooniezie, www.wooniezie.nl
De vrije sector woningen worden verhuurd of verkocht via Reuvers, www.woneninweverspoort.nl

Recent opgeleverde projecten

Zonnevlinder

  • 63 woningen
  • huur en koop
  • Ontwikkelaar: Reuvers Ontwikkeling & Bouw
  • Architect: VFO Architects Urban Design BV