Tijdelijk verblijf

Het voormalige gebouw van de GGZ, tegenover het politiebureau aan de Kasteel Traverse krijgt een nieuwe bestemming. Woonpartners transformeert het kantoorpand tot een woongebouw met 54 gemeubileerde appartementen. Die zijn bestemd voor ‘Short-Stay’: kortlopende, tijdelijke huurcontracten tot maximaal een halfjaar voor mensen met een directe woningbehoefte. Bijvoorbeeld mensen met korte arbeidscontracten in de stad, expats en mensen die door een scheiding direct woonruimte nodig hebben. Doordat de woningen verhuurd worden voor bepaalde tijd, komen er geregeld woningen vrij die dan weer per direct beschikbaar zijn.

Bescheiden ruimte én lage huurprijs
De appartementen zijn gemeubileerd, iemand kan er met een beperkte huisraad zo intrekken. De oppervlakte van de appartementen is bescheiden, en dat geldt ook voor de huurprijs: de appartementen zijn zeer betaalbaar. De ongeveer honderd zonnepanelen (PV-panelen) die op het gebouw komen, zorgen bovendien voor een besparing op de energielasten van de huurders.

Camelot gaat namens Woonpartners de woningen verhuren. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in tijdelijke verhuur. De verhuur start naar verwachting in het tweede kwartaal van 2018. In het najaar van 2018 is de oplevering van de appartementen gepland.

Meer informatie

publishedMedia/f0aa3849ed847a4f6384de1f17eaaec1.jpg?timestamp=2018-03-26 15:09:00.477