De verbouwing van Ons kantoor is gestart!

Eind vorig jaar hebben we aangegeven dat we Ons kantoor aan de Kasteel-Traverse 1 in Helmond gaan verbouwen. Het gebouw is toe aan een grondige renovatie. Willen we in de toekomst op een fijne manier onze (toekomstige) huurders en partners ontvangen én onze medewerkers een prettige werkomgeving bieden, dan is het noodzaak om het bijna 30 jaar oude pand te vernieuwen.

Daarnaast zijn we vanuit de wet verplicht om het gebouw te verduurzamen. Onze ambitie is om energielabel A te realiseren, zodat we in 2020 reeds voldoen aan de voorgenomen wetgeving van 2030. Naast de noodzaak om het gebouw te renoveren en te verduurzamen ondersteunt het huidige kantoorpand onvoldoende onze manier van werken. We willen werken in een open en gezonde omgeving, waarin minder afval, minder water en minder energie wordt verbruikt. Het thuisgevoel dat we onze huurders bieden, willen we ook voor onze medewerkers creëren aan de Kasteel-Traverse. Daarom gaan we Ons kantoor verbouwen en vernieuwen, zodat we nog beter kunnen bouwen aan de toekomst van Woonpartners.

Tijdelijke huisvesting
Om de renovatie in een zo kort mogelijke tijd te realiseren zijn we tijdelijk naar twee locaties verhuisd. De ontvangstruimte voor bezoekers, die nu op de begane grond van de Kasteel-Traverse zit, verhuist naar het gebouw L'Étage aan de Paterslaan 34. Dit zit recht tegenover Woonpartners. Als u voor de hoofdingang staat van Woonpartners en zich omdraait, ziet u de ingang van de Paterslaan. Let op: vanwege de coronamaatregelen kunt u ons kantoor alleen op afspraak bezoeken. Onze telefoonnummers en postadres blijven gehandhaafd.

Dienstverlening zoals u van ons gewend bent
Gedurende het hele traject houden we, naast een scherp oog op de verbouwing, uiteraard ook oog voor onze dienstverlening, om deze te handhaven zoals u van ons gewend bent. In deze tijd van corona werken we met een aangepaste dienstverlening. We houden u hiervan op de hoogte via onze website. Ga voor actuele informatie naar de Woonpartners homepage en klik op het venster 'Hoe gaat Woonpartners om met het coronavirus'. Hier vindt u de laatste update over onze diensten en bereikbaarheid.

Informatie op onze website
Op onze website vindt u alle relevante informatie over de verbouwing van Ons kantoor en de genomen maatregelen omtrent het coronavirus. Tevens houden wij u via onze digitale nieuwsbrief op de hoogte, die zes keer per jaar verschijnt, en onze bewonerskrant Woonpartner. Ontvangt u de digitale nieuwsbrief niet maar wilt u deze wel ontvangen? Meld u hier aan. Heeft u nog andere vragen over de verbouwing? Dan kunt u deze mailen communicatie@woonpartners.nl. Wij zijn u graag van dienst.

Meer nieuwsberichten

Thuis in Ons kantoor