Huur betalen

Voor het gebruik van uw woning betaalt u iedere maand huur. U kiest zelf op welke manier u de huur betaalt, via automatische incasso of via een email met een iDEAL betaallink.

Automatische incasso
Als u ons machtigt voor een automatische incasso, wordt de huur automatisch van uw rekening afgeschreven. U kunt zelf aangeven op welke datum u de incasso wilt laten plaatsvinden. U hebt de keuze uit de 25e (u betaalt de huur vooruit) of de 1e van de maand (u betaalt de huur in de lopende maand).

Machtigingsformulier huurincasso

E-mail met iDEAL betaallink
De e-mail is de opvolger van de papieren acceptgiro. U ontvangt tussen de 20e en 24e van de maand een e-mail met een betalingsverzoek. Omdat alles al voor u is ingevuld, kunt u hiermee veilig en snel met iDEAL de huur betalen. Zodra u de betaling goedgekeurd heeft, kunt u in uw e-mail zien of de betaling is gelukt.

Aanmeldingsformulier iDEAL betaallink

Lukt het een keer niet om via bovenstaande manieren de huur te betalen? Dan kunt u gebruik maken van onderstaande betaalmogelijkheden.

Internetbankieren
Betaalt u zelf via internetbankieren, dan gebruikt u daarvoor ons rekeningnummer (IBAN): NL11RABO0121009491. Vermeld altijd uw adres én voor welke maand u betaalt.

Pinnen
Op het kantoor van Woonpartners is het ook mogelijk om de huur te pinnen. Contant betalen is niet mogelijk. Ons kantoor is op werkdagen geopend tussen 8.30 en 12.30 uur.

Wijziging doorgeven?
Heeft u een ander rekeningnummer of wilt u uw automatische incasso wijzigen of stopzetten? Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Wijzigingsformulier betalingsgegevens