HIER / HERE

Met de bouw van HIER maken wij van geschiedenis toekomst. Het voormalig UWV-gebouw verandert in een appartementencomplex. De verbouwing is in volle gang. Oudere Helmonders kennen het gebouw wellicht als het GAK-gebouw. Het is een bijzonder groot, wat streng ogend pand op een zeer centrale en zichtbare locatie in Helmond.

HIER bouwen wij
Er komen 54 appartementen (55 m2) en 41 studio's (30m2) in HIER. We willen een gebouw realiseren waarin volop leven is. Waar de starter, de expat, de forens, het stelletje dat gaat samenwonen maar ook de gescheiden man/vrouw zich thuis voelt. De mogelijkheden zijn er zeker, met de centrale ligging bij het station en het centrum in de buurt. De voorzijde van het gebouw ligt recht tegenover het NS Station Helmond. De achterzijde grenst aan de Kasteel Traverse. Alle voorzieningen liggen letterlijk binnen een straal van 100 meter rondom het gebouw.

HIER wonen?
Na de zomer van 2019 is het gebouw klaar. Dan betrekken hopelijk ook de eerste bewoners het pand. Wij huren de organisatie Camelot in voor de verhuur en het beheer van de appartementen. Ben je geïnteresseerd om hier te gaan wonen? Houd deze pagina dan in de gaten.

De naam HIER / HERE
HIER / HERE. Dat is de naam. Hoekig en stevig, net zoals het gebouw. Het verwart misschien een beetje omdat het geen 'echte' naam is. Het blijft wel snel hangen. En dat is wat we willen. HIER is een plek om fijn te wonen, tijdelijk of voor langer, te starten of opnieuw te beginnen. De wereld ligt aan je voeten. Want met het NS Station voor de deur en een super verbinding is HIER ook de perfecte uitvalsbasis. Kortom HIER zit je goed. We gebruiken de Nederlandse en Engelse variant. Dat maakt meteen duidelijk dat de woningen ook prima geschikt zijn voor bijvoorbeeld expats.