Uw woning energiezuiniger

Woonpartners verbetert de energiezuinigheid van ongeveer 1.900 woningen. We schatten in dat we hiermee bezig zijn tot 2021. In 2018 zijn we voortvarend begonnen. Nu in 2019 gaan we gestaag verder. Voor de uitvoering van de isolerende werkzaamheden werken we samen met drie partners; elkĀ®, Ballast Nedam Zuid en Rendon.

Verbeteringen zónder huurverhoging!

Onze partners onderzoeken eerst welke werkzaamheden er bij een woning nodig zijn. Na het onderzoek stellen we een pakket met maatregelen samen. Dat kan bijvoorbeeld het plaatsen van dubbel glas zijn of het isoleren van vloeren, muren en daken en het installeren van ventilatiesystemen. Voor deze maatregelen vragen we aan de zittende huurder geen huurverhoging.

Zonnepanelen

We kijken ook welke woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Wanneer dat mogelijk en zinvol is, bieden we u voordelig die mogelijkheid aan. U kunt dan met een kleine investering veel besparen! Greenchoice is onze partner voor het plaatsen van de panelen. Wilt u meer weten of dit traject? Kijk dan op www.barryenberend.nl

Zelf energie besparen?

Energiezuinigheid begint bij bewust omgaan met energie. U kunt ook zelf van alles doen om energie te besparen. Op www.milieucentraal.nl vindt u allerlei bespaartips!