Uw woning energiezuiniger

Woonpartners verbetert de energiezuinigheid van ongeveer 1.900 woningen. In 2018 zijn we voortvarend begonnen. En we gaan gestaag verder. Voor de uitvoering van de isolerende werkzaamheden werken we samen met drie partners; elkĀ®, Ballast Nedam Zuid en Rendon.

Verbeteringen zónder huurverhoging!

Onze partners onderzoeken eerst welke werkzaamheden er bij een woning nodig zijn. Na het onderzoek stellen we een pakket met maatregelen samen. Dat kan bijvoorbeeld het plaatsen van dubbel glas zijn of het isoleren van vloeren, muren en daken en het installeren van ventilatiesystemen. Voor deze maatregelen vragen we aan de zittende huurder geen huurverhoging.

Zonnepanelen

We kijken ook welke woningen geschikt zijn voor zonnepanelen. Wanneer dat mogelijk en zinvol is, bieden we u voordelig die mogelijkheid aan. U kunt dan met een kleine investering veel besparen! Greenchoice is onze partner voor het plaatsen van de panelen.

Op dit moment is er een grote vraag naar zonnepanelen. Niet alleen bij Woonpartners, maar ook bij de leveranciers. Daarnaast zijn de levertijden behoorlijk opgelopen. Daardoor kunnen we mogelijk dit jaar niet alle aanvragen uitvoeren. Als u zich nu aanmeldt, dan kan dat betekenen dat we pas in 2023 de zonnepanelen kunnen plaatsen.
Wilt u meer weten of dit traject? Kijk dan op www.samenduurzaam.nu/bewoner/woonpartners/ Bij interesse kunt u hier uw gegevens achterlaten. Een medewerker van Greenchoice neemt dan contact met u op om te kijken of uw adres kan worden ingepland voor een zonnepaneleninstallatie. Zij kunnen ook uw overige vragen omtrent het zonnepanelentraject beantwoorden.

Zelf energie besparen?

Energiezuinigheid begint bij bewust omgaan met energie. U kunt ook zelf van alles doen om energie te besparen. Op www.milieucentraal.nl vindt u allerlei bespaartips!